dinsdag 9 februari 2010

Week twee, Semiobliviously VS Barclays

De tweede week van het actieve leven van onze glorieuze weblog is voorbij, en als een stel Barclays-bankiers die niks van de krediet crisis geleerd hebben richten we ons weer op de grafieken.

Trouwens, nu we het toch over Barclays hebben:





In your face John Varley, zelfs na 2 dagen aan pure sabotage van fucking Darth Vader staat onze blog nog overeind en
Barclays -een van de grootste banken ter wereld- gaat eronder door, I kid you not, geruchten in de Britse pers over de staat van de Spaanse economie?

Mark our words: binnen een paar maanden is deze blog een beurs genoteerd wiens aandelen gedrukt worden op de gevilde huid van Darth Vader terwijl John Varley met de gehele Barclays staf vastgeketend aan een paal gedwongen worden de gehele britse pers catalogus omvormen tot een albert heijn gids, al vermoeden we gezien de kwaliteit van het laatste dat dit al geruime tijd aan de gang is.


Anyway, de cijfers.




Geen buitenlandse gasten deze week maar wel een verdere mars Oostwaarts.




De twee dagen waarin de Darth Vader quote machine onze grafieken verkrachte ontsieren wat eigenlijk een glorieuze week was. Alleen aan het eind van de week zakte het aantal pageviews ietwat in, maar dat had ook te maken met het feit dat we onze eigen Ip adressen begonnen te weren.




Het aantal bezoekers per dag steeg licht.



de cijfers van deze week



en de cijfers van alles in het totaal.
Hmm, 37 unieke bezoekers. He ik weet wat! laten we die voor de grap eens vergelijken met de totale omvang van een aantal beschavingen. Neem onze vrienden van de Bo cultuur bijvoorbeeld! Jeweetwel, een van de oudste culturen ter wereld die tevens beschikt over een zeer rijke - Och hemel






Indiaas Bo-volk uitgestorven
ANP, AFP, EFE, DPA op 04 februari '10, 16:13, bijgewerkt 04 februari '10, 16:59

De Andaman-eilanden
PORT BLAIR - Het Bo-volk blijkt te zijn uitgestorven. Survival International, een organisatie die opkomt voor de belangen van bedreigde volkeren, heeft dat donderdag bekendgemaakt.
De Bo leefden circa 65.000 jaar op de Andamaneilanden, ten zuidoosten van het vasteland van India. De laatste Bo, Bo senior, stierf vorige week op 85-jarige leeftijd. Met deze hoogbejaarde vrouw stierf ook de taal Bo uit. Ze was immers de laatste mens op aarde die deze taal sprak.

Bo was een van de tien talen die worden gesproken op de Andamanarchipel. Bij de kolonisatie door de Britten in 1858 waren er nog circa vijfduizend Bo. Hun aantal werd daarna snel kleiner, als gevolg van geïmporteerde ziektes en geweld door de bezetters.

Waar is Harm Edens als je hem nodig hebt?



De Kerek dan maar...?





Ons totale bezoekers aantal is dus groter dan complete cultuur groepen.

Juist.

In twee weken tijd zijn we tenminste twee complete culturen in ledenaantal gepasseerd.



I rest my case.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten