dinsdag 2 februari 2010

Het deel waarin we pronken met wat we in een week bereikt hebben

Een week is voorbijgegaan sinds onze helden hun bestorming van de hemel officieel begonnen, maar wat hebben ze in die tijd daadwerkelijk voor elkaar gekregen?



Een pure trendmatige stijging, smetteloze weekcijfers en een prestatie van epische proporties. We hadden ook niet anders verwacht.

De vraag hoe we de omvang van onze legendarische prestaties duidelijk konden maken rees dan ook al gauw,nouja, er is eigenlijk maar 1 manier:






Onze afgelopen week kende meer stijging dan General Motors in heel 2008.
Wim zei in 2007 al dat SUV's hun beste tijd hadden gehad. General Motors merkte zo'n simpele sterveling ook helemaal niet op, maar kijk nou eens he? Who's insignificant now eh? Bitch!
Mark his words, het varken gaat het in 2010 helemaal worden volgens kameraad Leuverink.



Verder groeien wij sneller dan de gemiddelde levensverwachting van Amerikanen ( Ja, wij waren zelf ook verbaast dat die nog groeien in het land van de eindeloze hamburgers)



En is onze procentuele groei beter dan die van de VVD, Wilders en Verdonk combined




I rest my case.




Goddelijk




Maar het hoogtepunt was toch wel de internationale doorbraak die we beleefden. Niet dat wij ons daartoe beperken: op de dag dat President Obama aankondigt dat de nieuwe maan missie word afgelast verklaren wij van Semiobliviously dat Mars ons doel is voor 2 week.
Gotta love ambition.





Semiobliviously out.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten