zaterdag 6 februari 2010

Hoe Darth Vader onze grafieken saboteerde en Jasper een computer nerd werd



Als een sterveling zich met deze harde waarheid geconfronteerd ziet kan hij het idee krijgen dat niemand in zijn werk geintreseerd is.

Wim en ik wisten echter beter en zochten naar de ware oorzaak van deze genocide onder onze bezoekers. Na 2 dagen van helpdesks, brondcodes en spoedcursussen HTML coderen slaagden ze er pas het probleem vast te stellen.

Wim keerde na die dagen uitgeput, ongedouchet en riekend naar verotting terug. Zijn ouders weigerden hem echter de toegang en hij brengt de rest van zijn dagen door in een kartonnen doos op het Leidse plein.

Maar het was Jasper die het grootste offer bracht, in zijn ultieme poging de blog te redden is hij blootgesteld aan zoveel ICT informatie dat hij niet meer te genezen was. Zijn kennis over programmeren is te groot geworden en hij gaat nu door het leven als....nerd.
God sta hem bij




Het probleem was echter opgelost, dus het was het waard.





De reden is van onze complete mentale instorting is niet het probleem zelf maar de oorzaak ervan:






of nouja:




Darth Vader's moorddadige eigenschappen leefden blijkbaar door in zijn afbeelding en verneukte de html nogal (je ziet, niet meer te redden)



Jasper zijn eerste reflex was het vernietigen van de Vader quote, daarmee elk verwijt dat wij een veredelde fan site zouden zijn de grond in borend.





Na nadere inspectie bleek coƫxistentie echter mogenlijk.
Vader zelf werd in volle glorie herstelt (Men kent Darth Vader, niet kapot te krijgen)
En google is weer in staat om zijn privacy schendende spionage werk op jullie voort te zetten.






Eind goed algoed.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten